Σε όμιλο επιχειρήσεων η έκταση της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών

H επιτροπή αγώνα Υπεράσπισης του Δημόσιου χαρακτήρα της πρώην Αμερικανικής Βάσης Γουρνών δημοσιοποίησε την ακόλουθη πρόσκληση:

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Υπεράσπισης του Δημόσιου χαρακτήρα

της πρώην Αμερικάνικης Βάσης Γουρνών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

H Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της πρώην Αμερικάνικης Βάσης  Γουρνών, σας ενημερώνει ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσω της ΚΕΔ, υπέγραψε τη σύμβαση που είχε προετοιμάσει η προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. σύμφωνα με την οποία:

● Αναθέτει σε όμιλο επιχειρήσεων που αποτελείται από τις εταιρείες Εθνική Τράπεζα Α.Ε., Planet A.E., CSF A.E. και Savills Hellas Ε.Π.Ε. να επιλέξει μέσα από έναν ευρύτερο προτεινόμενο κατάλογο, 20 δημόσια ακίνητα μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών, ώστε σύμφωνα με τη σύμβαση “να καθίσταται σκόπιμη και βιώσιμη η δρομολόγηση της ανάπτυξής τους” δηλαδή το ξεπούλημα τους.

● Όπως μάλιστα απερίφραστα δήλωσε ο  Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. για τους διαγωνισμούς ξεπουλήματος,  πρέπει να περάσουμε ……. “στην εποχή της ανάπτυξης ακινήτων, της πρόσθεσης αξίας στα ακίνητα του δημοσίου, στην εποχή του Real Estate. Συστατικό και αναπόσπαστο στοιχείο στη στρατηγική της ανάπτυξης Δημοσίων Ακινήτων σε Σύμπραξη με τον Ιδιωτικό Τομέα, είναι η επίτευξη συναινέσεων με τις τοπικές κοινωνίες και η παράλληλη κάλυψη των κοινωνικών αναγκών τους. Με την υπογραφή της πρώτης σύμβασης αξιοποίησης σήμερα ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη νέα εποχή της αξιοποίησης των Ακινήτων του Δημοσίου”

● Αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά ότι και στο θέμα της πρώην Αμερικάνικης Βάσης όπως και σε όλα τα θέματα πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου,  η εναλλαγή των κυβερνήσεων μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ δεν επιφέρει καμιά αλλαγή πορείας, αντίθετα η μια κυβέρνηση διαδέχεται την άλλη εφαρμόζοντας το κοινό τους πρόγραμμα.

Σας καλούμε να καταδικάσετε την απόφαση αυτή και να  βρίσκεστε  σε επαγρύπνηση για να αποκρούσουμε την εφαρμογή της

Σας καλούμε επίσης να πάρετε μέρος στη σύσκεψη  που διοργανώνουμε την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010  και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης των σχολείων που βρίσκεται μέσα στην πρώην Αμερικάνικη Βάση για ενημέρωση, συντονισμό και μεθόδευση του αγώνα.

Ηράκλειο 1 Μαρτίου 2010

Η Γραμματεία της Επιτροπής Αγώνα

2 Σχόλια

  1. […] H Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της πρώην Αμερικάνικης Βάσης  Γουρνών, σας ενημερώνει ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσω της ΚΕΔ, υπέγραψε τη σύμβαση που είχε προετοιμάσει η… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (345 λέξεις)] […]

  2. […] H Επιτροπή Αγώνα για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της πρώην Αμερικάνικης Βάσης  Γουρνών, σας ενημερώνει ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μέσω της ΚΕΔ, υπέγραψε τη σύμβαση που είχε προετοιμάσει η… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (345 λέξεις)] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: