Έμπρακτη αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ και της ΟΓΕ στο λαό της Αϊτής

Το ΠΑΜΕ ως μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ) απευθύνει κάλεσμα προς τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα, τα Σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν και στηρίξουν τις προσπάθειές της για έμπρακτη στήριξη και αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής.

Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη που υποφέρει, με την κατάθεση χρημάτων από το υστέρημά μας. Ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός που έχει ανοίξει η ΠΣΟ για το σκοπό αυτό είναι:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αριθμός λογαριασμού 146/761816 – 63

Τενές Χαράλαμπος

Σιούλα Ρουδάμα

Πέρρος Γεώργιος


Στο πλευρό των δοκιμαζόμενων

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) με μήνυμα αλληλεγγύης που απέστειλε στη συντονίστρια οργάνωση της Παγκόσμιας Δημοκρατικής Ομοσπονδίας Γυναικών (ΠΔΟΓ) για τη Λατινική Αμερική και Καραϊβική εκφράζει την ολόψυχη αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο λαό της Αϊτής, που εκτός των άλλων είναι θύμα της στρατιωτικής κατοχής των ΗΠΑ. Με το μήνυμά της η ΟΓΕ καταδικάζει τις μεθοδεύσεις των ΗΠΑ που στοχεύουν στην κατοχή της χώρας, την επιδίωξή τους να εμποδίσουν γιατρούς, φάρμακα και τρόφιμα να φτάσουν στην Αϊτή, και τη βαρβαρότητά τους να αρπάζουν τα παιδιά της Αϊτής από τις οικογένειές και τη χώρα τους μεταφέροντάς τα στις ΗΠΑ.

Απευθύνει έκκληση στην Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΔΟΓ να παρέμβει σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς, να καταδικάσει την κατοχή της Αϊτής από τις ΗΠΑ και να απαιτήσει την απομάκρυνση των στρατευμάτων. Επίσης, της ζητά να παρακινήσει όλες τις οργανώσεις της να προσφέρουν και έμπρακτη συμπαράσταση.

Advertisements

2 Σχόλια

  1. […] Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη που υποφέρει, με την κατάθεση χρημάτων από το υστέρημά μας. Ο ειδικός τραπεζικός… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (243 λέξεις)] […]

  2. […] Καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στην εργατική τάξη που υποφέρει, με την κατάθεση χρημάτων από το υστέρημά μας. Ο ειδικός τραπεζικός… [Διαβάστε το υπόλοιπο του άρθρου στο blog του (243 λέξεις)] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: