Και μια και ανέφερα τους homo sapiens…

Θυμήθηκα μια συζήτηση που είχα με κάποιους φίλους των γονιών μου στο Βόλο τώρα τα Χριστούγεννα.

Μου έλεγαν λοιπόν, πως είναι ένας γνωστός τους ο οποίος δουλεύει στην Αμερική και έχει αφιερώσει τον εαυτό του στην επιστήμη και την έρευνα. Είναι ψιλοράδιο-αρβίλα, αλλά εν ολίγοις, αυτό που κατάλαβα ότι ερευνά ο άνθρωπος είναι την επεξεργασία του ανθρώπινου DNA, ώστε να καταφέρει να καταστήσει τον άνθρωπο εξυπνότερο. Σε σημείο, μάλιστα, που ο εξυπνότερος σημερινός άνθρωπος θα έχει τη νοημοσύνη κότας μπροστά στον εξελιγμένο επόμενο.

Μέχρι εδώ πες ότι πάει στο διάολο. Κάνει έρευνα ο άνθρωπος, να δούμε που θα καταλήξει. Αυτό που με τρομάζει είναι η συνέχεια… Ο εξελιγμένος άνθρωπος που προσπαθεί να παράξει (το επόμενο δηλαδή του homo sapiens) θα έχει την τρομερή «ικανότητα» να είναι αλτρουιστής. Γιατί, λέει, ο σημερινός άνθρωπος έχει στο DNA του γραμμένο να είναι λαμόγιο, να προσπαθεί να κλέψει και να εκμεταλλευτεί τα πάντα προς το συμφέρον το δικό του και των δικών του.

Λέει, ακόμα, ότι ο σημερινός άνθρωπος είναι θύμα της απληστείας του και το παραμικρό σκαλί «εξουσίας» που θα καταλάβει, θα το χρησιμοποιήσει για «άλλους» σκοπούς.

Δεν άκουσα την παραμικρή αναφορά σε ευθύνες της κοινωνίας, στον τρόπο που μεγαλώνει κάποιος και τα ερεθίσματα που του δίνονται στο εκάστοτε κοινωνικό σύστημα, ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο ότι είναι γραμμένα όλα στο DNA…

Σύμφωνα με τον επιστήμονα αυτόν, λοιπόν, κομμουνιστές και κάθε λογής αγωνιστές είστε εξαμβλώματα της φύσης! Είστε μεταλλάξεις! Αψηφείτε το ίδιο το DNA σας!

Δε σοβαρεύεστε ρε κοπρίτες αστοί «επιστήμονες»… Κάνετε τα πάντα για να δικαιώσετε τη βαρβαρότητά σας…

Ουφ, τα είπα και ξεθύμανα! :p

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Έτσι.. .Επίσης θέμα DNA είναι και η φτώχεια. Αν το έχεις στο DNA σου θα είσαι φτωχός. Δηλαδή κάτι δισεκατομμύρια ανθρώπων το έχουν στο DNA τους. Αν όμως έχεις το DNA του Bill Gates τότε είσαι μια χαρά…

 2. Παλιά μας λέγανε τί φωνάζετε, έτσι είναι η μοίρα σας !!!
  Τώρα θα μας λένε, είναι του … DNA σας;;;;;;;
  Ούστ κοπρίτες …….που λένε όλοι !!!1

 3. Ε αφού είναι στο dna τους, ζήτω στους μεταλλαγμένους. Και μπρος να τους μετ-αλλάξουμε όλους. Χωρίς επεμβάσεις στο γεννετικό κώδικα. Απλά στον κοινωνικό κώδικα του συστήματος τους.

 4. Πάντα μου αρέσαν οι x-men!

 5. Welcome back!
  Θυμήθημα ένα τραγούδι των Homo Sapiens, ένα συγκρότημα από εδσώ, από το Γκύζη: «Κόκκινος ο κίνδυνος, κόκκινο το πάθος, κόκκινος ο κόσμος, κόκκινο το λάθος». Τελικά όντως είναι στο dna του homo sapiens 😛

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: